Blue Berry™ plus vitamina pentru ochi

  • Menține funcția vederii și a retinei
  • Contribuie la menținerea sănătății ochilor
  • 2 comprimate pe zi

66,38 RON
Regular Price: 66,38 RON


Image
Image

DIFERENȚA DINTRE COACĂZELE SUEDEZE
ȘI COACĂZELE AMERICANE

Există o diferență între coacăzele sălbatice suedeze, care cresc în tufișuri joase, și cele pe care le cumpărăm în mod normal de la supermarket. Coacăzele americane sunt de dimensiuni mari, de culoare deschisă și colorate în alb pe interior. În schimb, coacăzele suedeze sunt de dimensiuni mici, complet albastre, iar dacă vei avea plăcerea să le guști atunci când sunt proaspete, buzele și dinții tăi vor căpăta o nuanță de albastru închis. Pigmenții de colorare ai coacăzelor suedeze reprezintă fascinația oamenilor de știință moderni. Comprimatul Blue Berry™ de la NEW NORDIC conține aceste coacăze mici suedeze magnifice, de o culoare albastru închis, cunoscute și sub denumirea de afine.

Image
Image

OCHI ŞI VEDERE

Blue Berry™ Plus vitamină pentru ochi este o combinație specială care conține extracte de Afin şi de Silur, luteină din Crăițe, vitamina A, Zinc şi Cupru. Extractul din Crăițe se prepară printr-un proces special, astfel încât conținutul de luteină este standardizat. Vitamina A și Zincul contribuie la menținerea unei vederi normale. Zincul contribuie la metabolismul normal al vitaminei A. Afinele contribuie la menținerea sănătății ochilor, iar Silurul la menţinerea funcţiei vederii şi a retinei.

DOZA ZILNICĂ RECOMANDATĂ

A se consuma două comprimate filmate zilnic în timpul unei mese. Blue BerryPlus vitamină pentru ochi este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viată sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici. Atenţie! A se consuma de către femeile gravide şi copiii sub vârsta de 11 ani doar la sfatul medicului.

RECOMANDĂRI

  • Dacă dorești să îți menții ochii sănătoși pentru restul anilor care te așteaptă.
  • Îți place să te bucuri de beneficiile super-alimentelor? Atunci Blueberry este un supliment natural recomandat, care conține extract de afine, care ajută la menținerea ochilor sănătoși.
  • Observi o diferență față de așteptările tale și trebuie să iei măsuri.
Image

AFIN (Vaccinium myrtillus L.)

specie de afin originar din Europa de Nord, una dintre cele mai comune plante sălbatice din Suedia. Afinele sălbatice sunt mai mici decât cele provenite de la plantele de cultură, dar au o culoare mai intensă și o valoare nutrițională superioară. Afinele culese sunt uscate și supuse extracţiei, garantându-se în acest mod cantităţi însemnate de substanţe biologic active şi o calitate înaltă a produsului finit.

SILUR (Euphrasia officinalis L.)

Silurul este o plantă anuală de 5-40 cm cu frunze dințate opuse, frunze albe sau liliachii, cu dungi închise la culoare si o pată gălbuie. Pentru aceste comprimate s-a folosit un extract de o calitate foarte bună.

CRĂIȚE (Tagetes erecta L.)

Crăițele sunt plante cu frunziș proaspăt verzui și au florile asemănatoare garoafelor. Culorile variază de la galben deschis până la portocaliu. În produsul ”Blue Berry” sunt folosite petalele de crăițe, deoarece din petale se extrage luteina.

CANTITATE

Image

60 COMPRIMATE

Write Your Own Review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

You're reviewing:Blue Berry™ plus vitamine pentru ochi
Your Rating

TABEL INFORMAŢII NUTRIŢIONALE
Ingrediente active Cant./doză (2 cpr.) %VNR*
Extract de Afine 400 mg **
Extract de Silur 200 mg **
Extract de Crăiţe 100 mg **
Luteină 10 mg **
Vitamina A 400 mcg 50
Zinc 10 mg 100
Cupru 1 mg 100
* Valoare Nutriţională de Referinţă cf. Regulament 1169 / 2011;
**Doza zilnică nu a fost stabilită.

DOZA ZILNICĂ RECOMANDATĂ
A se consuma două comprimate filmate zilnic în timpul unei mese. Blue BerryPlus vitamină pentru ochi este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viată sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici. Atenţie! A se consuma de către femeile gravide şi copiii sub vârsta de 11 ani doar la sfatul medicului.

INGREDIENTE
agenti de încărcare: celuloză microcristalină, carboximetilceluloză reticulată de sodiu, extract 5:1 din fructe de Afin (Vaccinium myrtillus), extract 5:1 din părţi aeriene de Silur (Euphrasia officinalis), extract hexanetanolic din flori de Crăițe (Tagetes erecta) cu 10% luteină, agenţi de glazurare: hidroxipropilmetilceluloză, stearat de magneziu, glicerină, extract de afin; oxid de zinc; vitamina A/ acetat de retinil (maltodextrină, amidon modificat, sucroză); sulfat de cupru, agent anti-aglomerant: dioxid de siliciu.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS