Hair Volume™ pachet aniversar 90+30 tablete

Pachetul aniversar Hair Volume e o ediție exclusive cu 90 + 30 tablete care sunt disponibile pentru o perioadă de timp limitată

  • Dovedit clinic: păr vizibil mai puternic și mai frumos
  • Biotina și zincul contribuie la menținerea normală a firului de păr
  • Doar o tabletă pe zi

142,80 RON


Image

Anul acesta, este un an special pentru New Nordic - Au trecut 10 ani de când am lansat populara noastră tabletă suedeză MULT-PREMIATĂ Hair Volume ™ și dorim să sărbătorim această realizare. Această tabletă unică și acum iconică este un ajutor dovedit clinic în a combate subțierea părului și continuă să fie un supliment alimentar de încredere. O tabletă funcționează din interior spre exterior, hrănind și activând procesul de viață al celulelor foliculilor de păr. Astăzi este vândut în peste 30 de țări din întreaga lume.

TABLETĂ DE ÎNGRIJIRE A PĂRULUI
PREMIATĂ
LA NIVEL MONDIAL

Hair Volume™ har høstet anerkendelse verden over, samt modtaget flere priser fra kommercielle organisationer. Den har bl.a. vundet Danish Beauty Awards 2019 i kategorien, Årets Inner Beauty. Og Costumes Skønhedsfavoritter i 2018. Vores shampoo er fornylig nomineret til Pure Beauty Awards i London i 2020. Hair Volume™ Conditioner blev ligeledes nomineret til Costumes Skønhedsfavoritter i 2020.

Image

CELE MAI NOI PREMII

Image

PRIMUL PAS
REPARĂ-ȚI PĂRUL
DIN INTERIOR

Primul pas care este cel mai important pas dintre toate este să ne concentrăm asupra frumuseții din interior. Ceva mulți nu prea iau în considerare. Este extrem de important să vă asigurați că foliculii de păr primesc substanțele nutritive necesare pentru creșterea normală a acestuia. Noua tabletă Nordic Hair Volume ™ este un produs de top pe piață. Hair Volume ™ are rezultate excelente și un grup mare de clienți fideli în întreaga lume.

Image
Image

DOZA RECOMANDATĂ PENTRU CONSUMUL ZILNIC

1 comprimat cu un pahar cu apă. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Atenție: Produsul nu se recomandă femeilor însărcinate sau celor care alăptează și persoanelor care sunt alergice la oricare dintre componentele produsului. Produsul este contraindicat copiilor sub 11 ani. A nu se utiliza produsul daca blisterul este rupt sau deteriorat.


Image

Mărul
(Malus domestica
Borkh.)

Extractul de măr utilizat în comprimat este bogat în procianidină B2. Merele sunt culese, zdrobite, uscate și extrase astfel încât să se păstreze intactă substanța activă. Aceste procese sunt atent controlate pentru a obține o înaltă calitate.

Write Your Own Review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

You're reviewing:Hair Volume™ pachet aniversar 90+30 tablete
Your Rating

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE Cantitate/doză (1 cpr.) % DZR*
Extract din fructe de Măr 300 mg **
Procianidină B2 0,6 mg
Extract din semințe de Mei 250 mg **
Extract din părți aeriene de Coada-calului 200 mg **
Siliciu 14 mg
L-cisteina 60 mg **
L-metionina 50 mg **
Acid pantotenic 30 mg 500
Zinc 10 mg 100
Biotina 475 μg 950
Cupru 1000 μg 100
DZR*: doza zilnică recomandată conform Directivei 2008/100/CE.
** Doza zilnică nu a fost stabilită.

DOZA RECOMANDATĂ PENTRU CONSUMUL ZILNIC
1 comprimat cu un pahar cu apă. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Atenție: Produsul nu se recomandă femeilor însărcinate sau celor care alăptează și persoanelor care sunt alergice la oricare dintre componentele produsului. Produsul este contraindicat copiilor sub 11 ani. A nu se utiliza produsul daca blisterul este rupt sau deteriorat.

INGREDIENTE
celuloză microcristalină (agent de încărcare), extract apos 5:1 din fructe de Măr (Malus domestica), cu 0,2% proantocianidina B2, extract apos 5:1 din semințe de Mei (Panicum miliaceum), extract apos din părți aeriene de Coadacalului (Equisetum arvense), cu 7% siliciu, clorhidrat de L-cisteina anhidră, L-metionină, D-pantotenat de calciu, carboximetilceluloza de sodiu reticulată (agent de încarcare), oxid de zinc, stearat de magneziu (agent de glazurare), hidroxipropilmetilceluloza (agent de glazurare), sulfat de cupru, dioxid de siliciu (antiaglomerant), D-biotină.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS