Hair Volume™

  • Creștere și volum pentru păr
  • Ajută la prevenirea prematură a albirii părului
  • Doar un comprimat pe zi
Preț

69,00 RON
Regular Price: 69,00 RON


Image
Image

PĂR, PIELE ȘI UNGHII

Hair Volume™ este un comprimat necesar creșterii părului și a volumului acestuia. Nutrienții bioactivi și extractele din plante, inclusiv extractul de Măr bogat în procianidină B2, din fiecare comprimat hrănesc firul de păr și îi activează ciclul de viață. Hair Volume™ acționează din interior către exterior. Biotina și zincul contribuie la menținerea sănătații părului. Cuprul contribuie la pigmentarea normală a părului.

Image

DOZA RECOMANDATĂ PENTRU CONSUMUL ZILNIC

1 comprimat cu un pahar cu apă. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Atenție: Produsul nu se recomandă femeilor însărcinate sau celor care alăptează și persoanelor care sunt alergice la oricare dintre componentele produsului. Produsul este contraindicat copiilor sub 11 ani. A nu se utiliza produsul daca blisterul este rupt sau deteriorat.

Image

RECOMANDĂRI

  • În perioada când părul se subțiază și are o creștere slabă datorită malnutriției și a stresului oxidativ
  • După menopauză ca răspuns la modificările hormonale
  • Când doriți să oferiți procesului de creștere a părului cel mai bun suport nutritiv pentru a avea un aspect frumos.
Image

Mărul (Malus domestica Borkh.)

Extractul de măr utilizat în comprimat este bogat în procianidină B2. Merele sunt culese, zdrobite, uscate și extrase astfel încât să se păstreze intactă substanța activă. Aceste procese sunt atent controlate pentru a obține o înaltă calitate.

MEI (Panicum miliaceum L.)

Meiul este o specie de cereale, care nu conține gluten și este de proveniență din China. Este o plantă anuală și poate ajunge la înălțimea de 120 cm. Este o specie rezistentă, care poate să crească aproape oriunde.

COADA CALULUI (Equisetum arvense L.)

Coada calului este una din plantele cu cel mai ridicat conținut de acid salicilic din lume. Coada calului este o așa numită ”fosilă vie” și nu se înmulțește prin semințe, ci prin spori, ceea ce înseamnă că s-a adaptat la condiții neprielnice, unde supraviețuiește și se înmulțește.

CANTITATE

Image

30 COMPRIMATE

Write Your Own Review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

You're reviewing:Hair Volume™
Your Rating

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE Cantitate/doză (1 cpr.) % DZR*
Extract din fructe de Măr 300 mg **
Procianidină B2 0,6 mg
Extract din semințe de Mei 250 mg **
Extract din părți aeriene de Coada-calului 200 mg **
Siliciu 14 mg
L-cisteina 60 mg **
L-metionina 50 mg **
Acid pantotenic 30 mg 500
Zinc 10 mg 100
Biotina 475 μg 950
Cupru 1000 μg 100
DZR*: doza zilnică recomandată conform Directivei 2008/100/CE.
** Doza zilnică nu a fost stabilită.

DOZA RECOMANDATĂ PENTRU CONSUMUL ZILNIC
1 comprimat cu un pahar cu apă. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Atenție: Produsul nu se recomandă femeilor însărcinate sau celor care alăptează și persoanelor care sunt alergice la oricare dintre componentele produsului. Produsul este contraindicat copiilor sub 11 ani. A nu se utiliza produsul daca blisterul este rupt sau deteriorat.

INGREDIENTE
celuloză microcristalină (agent de încărcare), extract apos 5:1 din fructe de Măr (Malus domestica), cu 0,2% proantocianidina B2, extract apos 5:1 din semințe de Mei (Panicum miliaceum), extract apos din părți aeriene de Coadacalului (Equisetum arvense), cu 7% siliciu, clorhidrat de L-cisteina anhidră, L-metionină, D-pantotenat de calciu, carboximetilceluloza de sodiu reticulată (agent de încarcare), oxid de zinc, stearat de magneziu (agent de glazurare), hidroxipropilmetilceluloza (agent de glazurare), sulfat de cupru, dioxid de siliciu (antiaglomerant), D-biotină.

Copyright © 2017 New Nordic Healthcare ApS