Hair Volume™

  • Creștere și volum pentru păr
  • Ajută la prevenirea prematură a albirii părului
  • Doar un comprimat pe zi

60,09 RON
Regular Price: 60,09 RON


Image

PĂR, PIELE ȘI UNGHII

Hair Volume™ este un comprimat necesar creșterii părului și a volumului acestuia. Nutrienții bioactivi și extractele din plante, inclusiv extractul de Măr bogat în procianidină B2, din fiecare comprimat hrănesc firul de păr și îi activează ciclul de viață. Hair Volume™ acționează din interior către exterior. Biotina și zincul contribuie la menținerea sănătații părului. Cuprul contribuie la pigmentarea normală a părului.

Image
Image

PRODUSUL NOSTRU CU EFICACITATE DOVEDITĂ CLINIC ȘI CÂȘTIGĂTOR A MULTOR PREMII, HAIR VOLUME™, ÎȘI CELEBREAZĂ ACUM CEA DE-A 10-A ANIVERSARE

Anul acesta este special pentru New Nordic. S-au împlinit 10 ani de la lansarea popularului și premiatului nostru produs, Hair Volume™. Conform uneia dintre cele mai importante tendințe în frumusețe din toate timpurile, „frumusețea vine din interior”, iar suplimentele nu au fost niciodată mai populare. Produsul nostru premiat, Hair Volume™ este unul dintre cele mai populare produse ale New Nordic - poziție pe care și-o menține de 10 ani.

LATEST AWARDS

Image

DOZA RECOMANDATĂ PENTRU CONSUMUL ZILNIC

1 comprimat cu un pahar cu apă. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Atenție: Produsul nu se recomandă femeilor însărcinate sau celor care alăptează și persoanelor care sunt alergice la oricare dintre componentele produsului. Produsul este contraindicat copiilor sub 11 ani. A nu se utiliza produsul daca blisterul este rupt sau deteriorat.

Image
Image

Mărul
(Malus domestica Borkh.)

Extractul de măr utilizat în comprimat este bogat în procianidină B2. Merele sunt culese, zdrobite, uscate și extrase astfel încât să se păstreze intactă substanța activă. Aceste procese sunt atent controlate pentru a obține o înaltă calitate.

Write Your Own Review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

You're reviewing:Hair Volume™
Your Rating

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE Cantitate/doză (1 cpr.) % DZR*
Extract din fructe de Măr 300 mg **
Procianidină B2 0,6 mg
Extract din semințe de Mei 250 mg **
Extract din părți aeriene de Coada-calului 200 mg **
Siliciu 14 mg
L-cisteina 60 mg **
L-metionina 50 mg **
Acid pantotenic 30 mg 500
Zinc 10 mg 100
Biotina 475 μg 950
Cupru 1000 μg 100
DZR*: doza zilnică recomandată conform Directivei 2008/100/CE.
** Doza zilnică nu a fost stabilită.

DOZA RECOMANDATĂ PENTRU CONSUMUL ZILNIC
1 comprimat cu un pahar cu apă. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Atenție: Produsul nu se recomandă femeilor însărcinate sau celor care alăptează și persoanelor care sunt alergice la oricare dintre componentele produsului. Produsul este contraindicat copiilor sub 11 ani. A nu se utiliza produsul daca blisterul este rupt sau deteriorat.

INGREDIENTE
celuloză microcristalină (agent de încărcare), extract apos 5:1 din fructe de Măr (Malus domestica), cu 0,2% proantocianidina B2, extract apos 5:1 din semințe de Mei (Panicum miliaceum), extract apos din părți aeriene de Coadacalului (Equisetum arvense), cu 7% siliciu, clorhidrat de L-cisteina anhidră, L-metionină, D-pantotenat de calciu, carboximetilceluloza de sodiu reticulată (agent de încarcare), oxid de zinc, stearat de magneziu (agent de glazurare), hidroxipropilmetilceluloza (agent de glazurare), sulfat de cupru, dioxid de siliciu (antiaglomerant), D-biotină.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS