Hair Volume™ conditioner

BALSAM BAZAT PE EXTRACTE DIN PLANTE

  • Măr, mei și amino-acizi

  • Balsam care repară firul de păr cu ușurință
  • Oferă volum, strălucire și catifelare
  • Fără silicon, sulfați surfactanți, uleiuri minerale.

68,72 RON


Image

HAIR VOLUME™ BALSAM

Hair Volume™ Balsam conține măr, mei și amino-acizi repară firul de păr cu ușurință, dându-i volum, strălucire și catifelare. Completează tratamentul cu Hair Volume™ Șampon și Ser. Pentru rezultate excepționale se poate combina cu Hair Volume™ tablete.

SUGESTII

  • Aplică pe părul curat
  • Masează întreaga lungime a părului
  • Lasă pentru 3-5 minute
  • Clătește și aranjează-l ca de obicei
Image

MĂRUL

MALUS DOMESTICA BORKH.

Malus domestica, mai este cunoscut sub numele de măr. Arborele își are originea în Asia Centrală, unde strămoșul său sălbatic, Malus sieversii, se găsește și astăzi. Merele au o semnificație religioasă și mitologică în multe culturi, inclusiv în cea nordică, unde zeița Iðunn este portretizată oferind mere zeilor care le conferă tinerețe eternă. Astăzi, cercetările științifice moderne au găsit legătura dintre beneficiile pentru sănătate date de coaja și semințele mărului care conțin diverși fitochimici, în special polifenoli. Extractele de mere conțin în mod natural, procianidina fitochimică, care este baza comprimatelor best-seller, premiate- Hair Volume ™ de la New Nordic. Extractul de mere este, de asemenea, conținut în Hair Volume ™ Șamponul, Balsamul & Serul.

Image

HAIR VOLUME™

Un tratament complet pe bază de plante care vă ajută să vă îngrijiți părul atât din interior, cât și din exterior


Image

BEAUTY IN & OUT
BAZAT PE PLANTE. ORIGINE NATURALĂ.

New Nordic este pasionat de puterea vindecătoare a naturii și are 30 de ani de experiență în funcțiile și beneficiile plantelor. Cu ajutorul moleculelor din plante naturale putem activa procesele de viață, funcționalitatea pielii și a celulelor foliculilor firului de păr. Veți experimenta atât un efect de frumusețe imediat cât și unul pe termen lung cu noua gamă de frumusețe. Există mari avantaje ale utilizării ingredientelor cu aceleași principii active, atât din interior cât și spre exterior. Rezultatele vor fi mai bune decât orice altceva ați experimentat înainte.


BEAUTY IN FOCUSUL PE CAUZĂ

Suplimentele de înfrumusețare funcționează din interior în armonie cu corpul tău, atingând și afectând celulele vii ale pielii la care produsele cosmetice nu pot ajunge din exterior.

Image

BEAUTY OUT FOCUSUL PE SIMPTOME

Noile produse de îngrijire ale pielii și părului de la New Nordic au un efect cosmetic instantaneu, care conferă un aspect mai tânăr și mai frumos. Funcționează în sinergie cu suplimentele de înfrumusețare, luate intern pentru rezultate optime.

Image

Write Your Own Review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

You're reviewing:Hair Volume™ conditioner
Your Rating

Sortiment:
250 ml / 8.5 oz

Ingrediente:
Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Pyrus Malus (Apple) Fruit Water, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Behentrimonium Chloride, Glycerin, Dipropylene Glycol, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Hydrolyzed Rice Protein, Panicum Miliaceum (Millet) Seed Extract, Acetum (Vinegar), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Benzyl Salicylate, Citric Acid, Parfum (Fragrance) 100% from natural origin, Behentrimonium Methosulfate, Cetrimonium Chloride, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS