Zuccarin™ este un comprimat de care ai nevoie pentru buna metabolizare a carbohidratilor din alimentație Şi/ sau pentru a contribui la menținerea nivelului normal al concentrației de zahăr în sânge.
Zuccarin™ este un comprimat de care ai nevoie pentru buna metabolizare a carbohidraților din alimentație și pentru a contribui la menținerea nivelului normal al concentrației de zahăr în sânge. Frunzele de Dud-alb-japonez sunt tradițional folosite în Japonia în alimente și ceai. Zuccarin™ conține extract din frunze de Dud-alb-japonez și picolinat de crom. Cromul contribuie la menținerea concentrațiilor normale ale glucozei din sânge și la metabolismul normal al macronutrienților (carbohidrați, lipide, proteine).
INGREDIENTE extract din frunze de Dud-alb-japonez (Morus alba), cu 1% DNJ/ deoxynojirimycin, celuloză microcristalină (agent de încărcare), fosfat dicalcic (antioxidant), dioxid de siliciu (antiaglomerant), stearat de magneziu (stabilizator), hidroxipropilmetilceluloză (agent de încărcare), picolinat de crom.
Doza recomandată pentru consumul zilnic: A se consuma câte 1 comprimat de 3 ori pe zi înainte de mesele principale cu un pahar cu apă (sau alt lichid). Zuccarin™ este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viată sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Atenție: Produsul nu se recomandă femeilor însărcinate sau celor care ălaptează și persoanelor care sunt alergice la oricare dintre componentele produsului. Produsul este contraindicat copiilor sub 11 ani. A nu se utiliza produsul dacă blisterul este rupt sau deteriorat.
Informații nutriționale
Cantitate/doza (3 cpr)
% DZR*
Extract din frunze de Dud-alb-japonez
1200 mg
**
Deoxynojirimycin/DNJ
12 mg
Picolinat de crom
0,174 mg
Crom
20 μg
50
DZR*: doza zilnică recomandată conform Directivei 2008/100/CE.
** Doza zilnică nu a fost stabilită
Protecția mediului înconjurător Reciclare: cutia se sortează la carton reciclabil Şi folia ca rest alimentar.