Simboluri New Nordic

products_shelf


Simboluri New Nordic

Blue Berry ™ - Esența sănătății ochilor (2000)

Secretul afinelor sălbatice - sunt fructele de pădure cele mai utilizate în Suedia. Ani de cercetare și de cooperare cu oftalmologi de renume mondial a dus la crearea  primelor  comprimate din lume pentru îngrijirea ochilor, din afine îmbogățite cu luteină. De la înființarea sa în 1997, fabrica din Suedia și-a mărit producția de comprimate Blue Berry în fiecare an, iar cu consumatori loiali în 30 de țări din China în est până în SUA în vest, cererea este în continuă creștere. Este unul dintre produsele fundamentale ale New Nordic și cu siguranță va rămâne în continuare.

 

BioDrain® - Detoxificați-vă corpul (1998)

Într-o lume de lux, în care produse toxice se ascund în multe alimente, comprimatele BioDrain detox au alimentat valul de detoxifiere a mileniului. Odată cu creșterea cantității de fast-food și gustări în viața noastră de zi cu zi, BioDrain a fost prezent pentru a răspunde cerințelor de detoxifiere. Au fost perioade când linia de producție din Danemarca lucra ore suplimentare pentru a furniza produse către clienții aflați în așteptare. Înainte de apariția BioDrain mulți oameni au fost nevoiți să caute ajutor de la practicieni cu remedii naturiste care prescriau o listă de extracte din plante și tincturi pe care oamenii să le utilizeze. Comoditatea și eficacitatea BioDrain cu conținutul de plante și minerale care funcționează în armonie cu procedurile de detoxifiere ale corpului dumneavoastră au fost un succes instantaneu și în prezent produsul se găsește pe rafturi.

 

Frutin® - Țineți în frâu acizii stomacului (1992)

Frutin a fost prima inovație, prima descoperire a New Nordic. Acesta a fost dezvoltat ca un remediu ușor și rapid pentru arsurile stomacului. Pentru a ajuta la menținerea acidului în stomac și nu în esofag, unde poate crea o senzație de arsură, New Nordic a descoperit și modificat o fibră citrică naturală foarte specială. Fibra este unică și mulți au încercat să o copieze fără succes. După ce sunt mestecate și înghițite, fibrele plutesc ușor în partea superioară a stomacului, creând un ”capac” de spumă din fibre naturale de fructe, ce previne ascensiunea acizilor din stomac în esofag. Formarea ”capacului”  are loc rapid și acesta plutește în partea superioară a stomacului timp de mai multe ore. Aspectul inovator al acestui produs este faptul că puteți opri ascensiunea acizilor fără a-i neutraliza. Acest lucru permite stomacului să funcționeze normal și să lupte împotriva diverselor bacterii care pot ajunge în stomac. După 23 de ani, acest comprimat este încă un produs unic, dezvoltat pe baza ideilor inovatoare ale New Nordic.

 

Hair Volume™ - Creșteți volumul părului (2011)

Hair Volume este comprimatul pentru păr cu extracte naturale revoluționare - asociează factori puternici de creștere naturală din mere cu substanțe nutritive ce activează celulele foliculare ale părului. În numai cinci ani, Hair Volume a devenit o parte din rutina de frumusețe zilnică atât pentru bărbați, cât și pentru femei din 32 de țări.

 

Skin Care ™ - Activarea producției de colagen în piele (2012)

Aici avantajul și know-how-ul tehnologic al New Nordic strălucesc. După secole de aplicare a produselor cosmetice pe piele, oamenii de știință încep să înțeleagă modul în care ingredientele din plante și nutriția pot activa stratul mai profund al pielii, obținând astfel efecte de durată mai lungă în comparație cu efectele cosmetice. O piele sănătoasă este o piele frumoasă și tânără. Cercetările New Nordic asupra modului în care celulele pielii sunt stimulate să funcționeze sunt de mare ajutor la dezvoltarea de noi generații de produse de frumusețe. Skin Care Collagen Filler este rezultatul acestui proces. Un comprimat cu capacitatea de a stimula producția de colagen din interior. Nu este SF și nu este magie. Este o realitate bazată pe știința pură. Skin Care Collagen Filler este doar începutul. Multe comprimate diferite care acționează asupra celulelor pielii sunt dezvoltate, iar în laboratoarele New Nordic se creează viitoarele rutine de îngrijire și de frumusețe a pielii.