SKU
955

Hair Volume™ - 30 compr.

Hair growth & volume

Hair Volume™ este un comprimat necesar creșterii părului și a volumului acestuia. Nutrienții bioactivi și extractele din plante, inclusiv extractul de Măr bogat în procianidină B2, din fiecare comprimat hrănesc firul de păr și îi activează ciclul de viață.

  • Creștere și volum pentru păr
  • Ajută la prevenirea prematură a albirii părului
  • Doar un comprimat pe zi
61,97 RON

Părul se subțiază?

Vi se subțiază părul? Mulți se simt stânjeniți sau rușinați din cauza subțierii sau a căderii părului. Vă confruntați cu subțierea părului și v-a afectat stima de sine sau modul în care vă simțiți în legătură cu dumneavoastră? Dacă sunteți în căutarea unei soluții care să vă ajute să obțineți un păr mai gros, mai strălucitor și mai frumos, avem ceva care v-ar putea ajuta.

Tabletă pentru păr testată clinict

Tabletele Hair Volume™ sunt o formulă premiată și testată clinic, care face ca părul să crească mai gros în doar 2 luni. Este posibil ca părul dvs. să fie în mod silențios înfometat de nutriție. Iată de ce: Sănătatea părului de lungă durată începe la nivel celular, cu foliculii puternici, care vă oferă un păr plin și vibrant. Din păcate, foliculii părului dvs. nu sunt o destinație de top pentru nutrienții din organism. Corpul tău prioritizează organele vitale în detrimentul foliculilor de păr, mai ales atunci când ești supus stresului și schimbărilor hormonale. Frumusețea părului tău este doar secundară atunci când organismul nu are suficienți nutrienți.

De ce volumul părului este atât de bun

Hair Volume™ are ingrediente pure, de origine naturală, plus vitamine și minerale "pentru păr". Acestea sunt ingrediente sigure care ajung la rădăcina problemei. Tabletele Hair Volume™ au la bază extractul nostru special de mere Annurca, extracte de mei și de coada-calului, precum și aminoacizi (l-cisteină și L-metionină), biotină (vitamina-B7), acid pantotenic (vitamina-B5), zinc și cupru.

Filozofia părului prin ochii New Nordic

Sănătatea părului tău începe din interiorul corpului tău. Părul tău reflectă starea de nutriție, echilibrul hormonal și modul în care îți tratezi părul din exterior cu produse de păr dăunătoare. Filozofia părului de la New Nordic este de a vă ajuta să vă suplimentați foliculii de păr cu ingrediente care călătoresc în sângele dumneavoastră pentru a viza foliculii de păr, unde pot stimula și susține creșterea normală a părului. Pe lângă comprimatele și jeleurile Hair Volume™, vă recomandăm, de asemenea, produsele de îngrijire a părului Hair Volume™ din gama Beauty In & Out pentru un efect de frumusețe instantaneu.

Beauty In & Out

Aici, la New Nordic, suntem specializați în suplimente pe bază de plante și produse de înfrumusețare bazate pe studii științifice, rezultând produse inovatoare, eficiente, care lucrează în armonie cu organismul dumneavoastră. Folosirea atât a tabletelor, cât și a produselor de îngrijire a părului cu aceleași ingrediente active pe bază de plante, este o modalitate excelentă de a avea grijă de părul tău atât în interior, cât și în exterior. Este un mod nou și holistic de a avea grijă de părul dumneavoastră. Cu această nouă rutină de înfrumusețare, părul dumneavoastră este tratat atât din interior, cât și din exterior, ceea ce reprezintă exact ceea ce înseamnă Beauty In & Out™. Hair Volume™ este un concept de înfrumusețare unic și revoluționar, care oferă părului dumneavoastră rezultate uimitoare și extraordinare.

Rezultate clinice uimitoare

În timpul ce procesului de creștere a părului este lung și poate dura între 3 și 6 ani, nu trebuie să așteptați o veșnicie pentru a vedea rezultate atunci când luați Hair Volume™. Formula noastră "Gold Standard", testată clinic Hair Volume™, confirmată în studiul din 2018 de la Paris, arată că părul va crește mai gros și mai dens în doar 2 luni. Nouă din 10 participanți au simțit că părul lor este mai frumos decât înainte, iar 7 din 10 au declarat că părul lor se simte mai puternic după utilizarea Hair Volume™.

0 /10
Ar recomanda Hair Volume™
0 /10
este mulțumită de Hair Volume
0 /10
Și-au găsit părul mai frumos și vizibil mai gros

Lăsați clienții să vorbească...

stars12345

din 678 de recenzii

Lăudată de milioane de oameni din întreaga lume

Femei și bărbați de toate vârstele și culturile sunt mulțumiți de Hair Volume™. Hair Volume™ a fost lansat în Scandinavia în 2011, după ani de cercetare și testare. Toate comprimatele sunt fabricate în Suedia și Danemarca, sub control farmaceutic și în conformitate cu standarde stricte de calitate. Hair Volume™ este vândut în peste 40 de țări din întreaga lume și în peste 50.000 de farmacii, din China, în est, până în SUA, în vest.

Cea mai bine recenzată tabletă pentru păr din lume
În plus față de femeile care laudă Hair Volume™, această tabletă uimitoare a primit mai multe premii de frumusețe în toată Europa și America de Nord. Hair Volume™ este, probabil, cea mai premiată tabletă pentru păr din lume.

Annurca | Secretul despre tableta de păr

François Gérard și fondatorul Karl Kristian Bergman Jensen călătoresc împreună de mai bine de 20 de ani, descoperind și cercetând ingrediente vegetale pentru suplimentele și produsele cosmetice New Nordic. După ani de cercetare pentru a stabili cele mai bune soiuri de mere pentru Hair Volume, au vizitat în cele din urmă mai mulți cultivatori de mere din soiul special de mere numit Annurca. Merele Annurca sunt probabil cel mai vechi soi de mere cunoscut din lume. Acestea cresc în sol vulcanic în sudul Italiei, într-o zonă cu o rază de 50 km, chiar la nord de Napoli. Merele sunt mici, suculente și dulci, dar cu un pic de aciditate și cu un nivel foarte ridicat de proantocianidină. Își păstrează gustul, aroma și calitatea pentru o perioadă foarte lungă de timp. Extractul din mărul Annurca are un conținut natural deosebit de ridicat de o proantocianidină specială, iar acest lucru îl face să fie exact mărul potrivit pentru Hair Volume™.

annurca3
Mărul special așezat pe covoare de sită pentru maturare înainte de extracție
hvproductpage_apples2
Mărul Annurca în creștere, cu un conținut natural ridicat de procianidină B2
hvproductpage_apples3
Angajații New Nordic discutând cu fermierul (în dreapta) despre recolta de mere annurca pentru tableta Hair Volume
hvproductpage_apples4
Plantație de mere Annurca în Caserta, Campagnia, Italia
hvproductpage_apples5
Mărul annurca crește în sol vulcanic
hvproductpage_apples6
Zona pitorească din afara orașului Caserto
hvproductpage_apples8
Fondatorul New Nordic, Karl Kristian, inspectează creșterea mărului annurca

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Nu trebuie să ne credeți doar pe cuvânt că Hair Volume™ funcționează cu adevărat. Multe femei care au folosit Hair Volume™ ne contactează pentru a ne spune povestea lor și pentru a-și exprima cât de fericite sunt cu comprimatele Hair Volume și cum administrarea lor le-a schimbat viața. Întrebări pot apărea în continuare, iar noi suntem experți în acest domeniu. Am adunat aici câteva dintre cele mai frecvente întrebări despre viața părului.

Căderea părului se poate întâmpla din cauza multor variabile, cum ar fi factori genetici sau predispoziție, deficiențe de vitamine și minerale, probleme ale pielii, tulburări de creștere a părului, dietă proastă, schimbări emoționale în viața dumneavoastră, schimbarea echilibrului hormonal, nașterea, menopauza, Pentru a ajuta la stimularea creșterii părului și a volumului, opțiunile includ o nutriție optimă pentru creșterea normală a părului. Nutrienți care lucrează în armonie cu foliculii dvs. de păr pentru a produce un păr sănătos. Hair Volume este o combinație avansată a acestor nutrienți.

Părul crește în patru etape distincte. Etapa finală presupune căderea părului vechi, făcând loc pentru creșterea părului nou. Un folicul de păr normal va crește de obicei timp de aproximativ trei ani și apoi se va odihni timp de aproximativ trei luni, înainte de a crește din nou un fir de păr nou-nouț. Anumite afecțiuni pot perturba etapele de creștere a părului.

Vitaminele și mineralele esențiale sunt foarte importante pentru creșterea sănătoasă a părului. În special biotina și zincul.

Deoarece părul este alcătuit în mare parte din proteine, ar trebui, de asemenea, să vă mențineți aportul de proteine, concentrându-vă asupra proteinelor sănătoase. Aceasta include: carne slabă, pește, fasole, leguminoase și produse lactate cu conținut scăzut de grăsimi.

Condițiile de pierdere prematură a părului sunt adesea legate de stres. Simplul stres ar putea accelera părul din faza anagenă în faza telogenă și apoi în faza exogenă, dublând sau triplând căderea zilnică normală a părului.

Învățarea detensionării cu ajutorul yoga, meditației, tehnicilor de respirație, consilierii și evitarea unora dintre factorii de stres cotidian din viața dumneavoastră poate ajuta la reducerea stresului, ceea ce poate avea multe beneficii pozitive pentru sănătate.

Îngrijirea corectă a părului

Îngrijirea sănătoasă a părului începe cu alegerea șamponului potrivit. Căutați produse fără ingrediente cum ar fi siliconul, care va astupa porii dintre păr și foliculul de păr.